Lokaal Zuid en bar bistro Paolo`s hebben er een leuk zusje bij. Met de toevoeging van een leuke een multifunctionele “rondvaart”boot met de naam Warber kunnen we leuke vaartochtjes over de vecht aanbieden i.c.m. een lunch of gezellig diner in een van onze zaken.

Rederij aan de Vecht

Vanwege de vele verzoeken om een etentje te combineren met een rondvaart over de Vecht zijn wij in juni van dit jaar gestart met onze rondvaarten. Zo kunt u de vertrouwde kwaliteit van onze bedrijven ook op het water ervaren.

U kunt bij ons terecht voor het huren van een schip om met uw gezelschap te genieten van een vaartocht. Diverse warme en koude dranken zijn standaard al aan boord. We kunnen vanzelfsprekend ook een aantal catering arrangementen aan boord verzorgen variërend van een eenvoudige broodmaaltijd tot aan het bezorgen van onze vers bereide pizza`s en uitgebreide happa`s en tapa`s. Ook High Tea en High Wine behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is ook een vaartocht mogelijk in combinatie met een bezoek aan één van onze restaurants. Onze opstapplaatsen in Loenen en Vreeland zijn op loopafstand van de restaurants.

Uniek zijn ook de 4 rondvaarten die Rederij aan de Vecht dagelijks aanbiedt.

De opstapplaats is aan de Loswal in Loenen aan de Vecht. Dit is links van Molen de Hoop.

De Willigen vaart

Om 10.30 uur starten wij met een rondvaart van 2,5 uur door Loenen en Vreeland naar kaas- en iijsboerderij De Willigen. Na een vaartocht van 3 kwartier heeft u een uur de tijd om deze schitterende locatie te ontdekken. Hier ziet u het boerenleven van dichtbij. U heeft de mogelijkheid om kaas en ijs te kopen of te genieten op het terras aan de Vecht. Om 13.00 uur zijn we weer terug bij de opstapplaats. Te boeken van woensdag t/m zondag.

Buitenplaatsen vaart

Om 13.30 uur start de buitenplaatsen rondvaart. We varen door Loenen, Nieuwersluis en Breukelen tot aan Kasteel Nijenrode. Onderweg komen we langs de mooiste buitenplaatsen die de Vecht te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan Vecht en Lommer, Vrederust, Beek en Hoff, Bijdorp, Nieuwerhoek, Rupelmonde, Sterreschans, Vreedenhof, Vechtzigt en vele anderen. Onderweg verteld de schipper meer over deze historische gebouwen. Na 2,5 uur zijn we weer terug bij de opstapplaats. Dagelijks te boeken en op maandag en dinsdag ook om 10.30 uur.

Borrel vaart

Deze rondvaart van 1,5 uur start om 16.30 uur. Leuk om na een werkdag even uit te waaien of gewoon voor het diner nog even op het water te genieten. We varen door Loenen tot aan Vreeland. Lekker met een drankje en eventueel een hapje verzorgd oor Paolo`s. Borrelen niet verplicht natuurlijk. Alle soorten frisdrank en alcoholvrij bier zijn ook aan boord. Dagelijks te boeken.

Avond vaart

Beleef de Vecht bij het vallen van de avond. Lekker ontspannen aan boord, genieten van elkaar en de omgeving. Deze vaartocht gaat via Loenen en Nieuwersluis richting Breukelen. Ook bij deze vaartocht passeren we de mooiste buitenhuizen en waant u zich soms in de 17e eeuw.

Deze tocht is ook in combinatie te boeken met een pizza in Bar Bistro Paolo`s. U dineert vooraf in onze gezellige bistro waar het bij mooi weer heerlijk genieten is in de binnentuin met de open keuken en zicht op het bereidden van de verse pizza’s. Na een korte wandeling door historisch Loenen scheept u vervolgens in op de M.s. Warber voor een rondvaart van 2 uur.

Wilt u meer informatie over het huren van een schip of één van onze rondvaarten bel ons dan direct op 0294 – 244 001 of kijk op www.rederijaandevecht.nl

Tot ziens aan boord!