BOOTTOCHTJES

De Vecht en de Loosdrechtse plassen staan bekend om z’n vele prachtige buitenplaatsen, historische dorpen, kastelen, molens, huizen met prachtige tuinen en natuurgebieden. De omgeving is rijk aan cultuur en natuur en dus meer dan de moeite van het ontdekken waard. Wilt u op aangename wijze kennismaken met deze prachtige omgeving dan kunt u op verschillende manieren doen. Wij werken graag samen met een aantal aanbieders uit de omgeving zoals: Jachthaven Kortenhoef, Rederij Loosdrecht en Uw Salonboot 

Bij Jachthaven Kortenhoef bent u aan het juiste adres voor een heerlijke dag varen over de Vecht, de Kortenhoefse en Loosdrechtse Plassen. Zij beschikken over een prachtige onderhouden verhuurvloot met luxe sloepen, een authentieke Salonboot, motorboten, roeiboten, kano’s en waterfietsen. Naast het varen is de Gooi- en Vechtstreek ook te verkennen met een van de elektrische en trendy Solexen. Onder begeleiding van een navigatiesysteem toert u langs de mooiste plekken van de Gooi- en Vechtstreek.

Via Uw Salonboot maakt u de mooiste tochten over de Vecht in een bijzondere salonboot.

En aan boord bij Rederij Loosdrecht bent u aan het juiste adres om met de grotere groepen onbezorgd te genieten vanuit uw salon op het bovendek of vanuit uw salon op het benedendek.

Uiteraard kunnen wij de boot en tourtochten van Jachthaven Kortenhoef, Rederij Loosdrecht en Uw Salonboot combineren met de prettige faciliteiten en culinaire mogelijkheden van Lokaal Zuid. U kunt ook contact met ons opnemen voor alle (overige) mogelijkheden van het ontdekken van de Vecht of een offerte op maat.