Hier vindt u een aantal van onze groeps-arrangementen en mogelijkheden. Voor meer informatie, reserveringen of op maakt gemaakte arrangementen neem contact met ons op via info@lokaalzuid.nl of 0294-230230

KOFFIE | ZUID

€ 7,50

Kopje koffie, cappuccino of thee met een refill

Gebakje naar keuze

LUNCH | ZUID

€ 14,50

Kopje koffie, cappuccino of thee

Glaasje fris, melk, vaasje pils of huiswijn

Een lunch met verschillende sandwiches (2 p.p.) van bruin en wit boerenbrood met o.a. onze Vreelandse boerenkaas en onze huisgemaakte vissalade, een kroket en een glaasje verse dagsoep.

DINER | ZUID

€ 28,50

Aperitiefdrank: glaasje fris, vaasje pils of huiswijn

Onze beroemde Carpaccio of streeksalade vooraf en een zelfgemaakte hamburger van black angus rund (200gr) of Saté met Javaanse saus inclusief frietjes en bijbehorende sausen

Vegetarisch alternatief

Kopje koffie, cappuccino of thee

BORREL | ZUID

€ 8,75

Glaasje fris, pils of huiswijn met een refill

Bittergarnituur en kaas/worst (6 stuks p.p.)

BIERPROEVERIJ | ZUID

€ 18,75

Een proeverij van de verschillende Bieren (5 stuks) van La Trappe van onze tap en uit de fles met bijpassende hapjes en garnituren.

PROEF DE VECHT | LUNCH ZUID

€ 16,50

Deze volledig verzorgde proeflunch voorziet in Etagere’s voorzien van de lekkerste en vers bereidde (veelal biologische) streekgerechten U kunt hierbij denken aan huisgerookte rundercarpaccio van Limousin Rund uit Loenersloot, Soep van onze eigen tuin, Loempia’s van Vreelandse geitenkaas en peer en gevulde eitjes van de verse uitloopeieren (alles vechtstreek gebonden).